Compot de struguri
![Compot de struguri](/imgupl/recipe-type/5.jpg)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Struguri cu proseco
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se aleg boabe de struguri albi, tari, se spala si se asaza in borcane; Intre timp, se dizolva zaharul cu apa calduta, se amesteca cu zeama de lamaie si se toarna peste fructe, suficient cat sa le acopere.
- Borcanele se acopera cu celofan ud pus in doua si se leaga bine cu sfoara, dupa care se asaza intr-un vas suficient de inalt (infasurate si acoperite cu ziare) si se fierb la bain-marie pana incepe sa clocoteasca, focul se reduce si se lasa sa fiarba lent, in clocote foarte mici, timp de 30 minute; Se ia vasul de pe foc si se sterg borcanele.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: