Coltunasi cu branza

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Din oua, sare, apa si faina se face un aluat nu prea tare, care se framanta bine, apoi se intinde o foaie cam de 1mm grosime. Se taie patrate cu latura de 5/6 cm. Se amesteca branza cu galbenus si se pune purina umplutura in mijlocul fiecarui patrat.
- Se unge pe margini cu apa si se lipesc doua colturi opuse, sa formeze un triunghi. Se preseaza marginile si se pun la fiert intr-o cratita cu 3 l de apa clocotita, cu o lingurita de sare. Se lasa la fiert, la foc domol pana fierbe bine aluatul. Se scot, se scurg bine si se servesc cu smantana.
- De buni sunt foarte buni, de preparat nu este greu dar mie nu mi-au iesit ori nu avut rabdare ori chiar nu ma pricep la astfel de delicatese.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
19/04/2012
1. pentru cate persoane e aceasta reteta 2. la ce folosesti untul , detalii in reteta ,nimic 3. nu folosesti zahar la nimic ?