Coltunasi ca la mama acasa....
Ingrediente
4
Pentru umplutura avem nevoie de:
Rețete inrudite
Video Player is loading.
Irish cream
Preparare
Preparare45 min
Gătire15 min
- Ingredientele pentru umplutura pus la robot si mixat pana au devenit o crema fina si pufoasa.Se pune faina intr-un castron,se face o gaura la mijloc,in care se adauga oul,putina sare,uleiul si 1 cana de apa calduta.
- Se amesteca pana se incorporeaza toata faina.Daca mai este nevoie se adauga putina apa.
Coca obtinuta se framanta pana nu se mai lipeste de mana si nici de castron.Daca aluatul este prea moale se mai adauga putina faina. - Cand este gata,se intinde pe masa unsa cu faina o foaie subtire,care se taie in patrate sau se decupeaza cercuri cu un pahar.
- La mijlocul fiecarei forme se pune cate o lingurita de umplutura,iar marginile se lipesc,dandu-li-se astfel forma de triunghiuri sau de semiluna.
- Coltunasii se fierb in apa cu sare in jur de 15 minute.Se scot pe un platou si se presara cu zahar tos.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
05/09/2013
Sa stii ca am facut si eu dupa receta asta si cu adevarat sunt foarte gustoshiii..........