Carne de pui in aspic
votează acum

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Carnea de pui se pune la fiert cu mazarea si morcovii. Cand e gata se scoate si se desprinde de pe oase. Se taie bucati potrivite care se asaza in boluri.
- Zeama ramasa se strecoara si in ea se dizolva gelatina inmuiata in apa rece. Se toarna aspicul peste carne si se lasa sa se inchege un pic.
- Se aranjeaza deasupra boabele de mazare si bucati de morcovi si se mai toarna un strat de aspic. Se lasa sa se inchege la frigider.
- Salau in aspicCurcan cu ciuperci in aspicGelatina de caisePiftie de puiPiftie de curcanSalata de boeufMusaca cu orez si legumeCiulama de vitel.
- Anghinare cu sos albSupa de mazare cu baconJeleu de lamaieMancare de iepure cu ceapaOrez brun cu legumeSupa clara de vacutaSupa-crema de linte .
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă