Se cerne intr-un vas faina, se face loc in mijloc si se pun ouale, margarina, drojdia, smantana, zaharul, esenta si trepat laptele fierbinte (se toarna putin lapte se amesteca bine, iar putin lapte iar se amesteca).
Se framanta mai departe si cand aluatul nu se mai lipeste de vas se adauga uleiul. Se omogenizeaza din nou apoi se lasa la crescut cam 40-50 minute, dupa care foaia de aluat se intinde si se taie forme rotunde ceva mai mari (sau se fac direct )
Pentru umplutura se freaca branza de vaci cu zaharul, ouale, esenta, stafidele, coaja de lamaie si putina sare (intreaga operatie se face doar in momentul in care aveti deja aluatul pregatit, pentru ca altfel, de la zahar si oua, se va inmuia...si inevitabil, va curge)
Pentru umplutura se freaca branza de vaci cu zaharul, ouale, esenta, stafidele, coaja de lamaie si putina sare (intreaga operatie se face doar in momentul in care aveti deja aluatul pregatit, pentru ca altfel, de la zahar si oua, se va inmuia...si inevitabil, va curge)
Se pune deasupra fiecarei "rotite" de aluat cate 2-3 linguri branza (pe mijloc).
Lateralele se unesc la mijloc, apasand usor cu degetul ca sa se lipesca. Se ung cu galbenusul de ou si se dau la cuptor pe foc potrivit.
Comentarii (13):
TAREEEEEEEEEEEEEEEE
Sunt foarte bune !!
Foarte bine arata
Ami plac foarte mult , ca nu sunt prajite an ulei
E foarte bune
super bune
Super bune!!!
Astept sa le introduc in cuptor,cred ca vor fi bune
Este o reteta buna
Am sa le incerc si eu,sunt delicioase
Excelent