Din ingredientele de mai sus se face un aluatnu prea vartos care se lasa la dospit.Dupa ce aluatul a crescut se imparte in bucati egale care se rotunjesc si se mai lasa 10 min la dospit.
Apoi se intinde cu merdeneaua in cercuri cu diametrul de 10 cm se aseaza umplutura in mijloc, apoi se aduna maginile formandu-se branzoaicele.Se lasa la crescut in tava , se ung cu ou batut si se coc la foc potrivit.
Se servesc calde unse bine cu smantana si pudrate cu zahar sau simple.
Comentarii (40):
Super
Super si foarteeee gustoase
ACUM LE FAC ,SPER SA FIE FOARTE BUNE .........
Sunt foarte bune.......stiu si eu sa le fac pofta buna.....
Ffffff bune
Daca pun telemea rasa cu oua zahar si putin iaurt sau smantana e ok? nu am branza de vaci acum
Imi plac-sunt excelente
Incredibil , arată super bine
Excelente!!!!
Este foarte bun