Branzoaice moldovenesti
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Din ingredientele de mai sus se face un aluatnu prea vartos care se lasa la dospit.Dupa ce aluatul a crescut se imparte in bucati egale care se rotunjesc si se mai lasa 10 min la dospit.
- Apoi se intinde cu merdeneaua in cercuri cu diametrul de 10 cm se aseaza umplutura in mijloc, apoi se aduna maginile formandu-se branzoaicele.Se lasa la crescut in tava , se ung cu ou batut si se coc la foc potrivit.
- Se servesc calde unse bine cu smantana si pudrate cu zahar sau simple.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Super si foarteeee gustoase
am gătit această rețetă
anonymous
ACUM LE FAC ,SPER SA FIE FOARTE BUNE .........
am gătit această rețetă
anonymous
Sunt foarte bune.......stiu si eu sa le fac pofta buna.....
am gătit această rețetă
anonymous
Ffffff bune
am gătit această rețetă
Roxana
Daca pun telemea rasa cu oua zahar si putin iaurt sau smantana e ok? nu am branza de vaci acum
G
G34D2S
Imi plac-sunt excelente
anonymous
Incredibil , arată super bine
anonymous
Excelente!!!!
anonymous
Este foarte bun
Punctează această reţetă