Petitchef

Branzoaice moldovenesti

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Din ingredientele de mai sus se face un aluatnu prea vartos care se lasa la dospit.Dupa ce aluatul a crescut se imparte in bucati egale care se rotunjesc si se mai lasa 10 min la dospit.
  • Apoi se intinde cu merdeneaua in cercuri cu diametrul de 10 cm se aseaza umplutura in mijloc, apoi se aduna maginile formandu-se branzoaicele.Se lasa la crescut in tava , se ung cu ou batut si se coc la foc potrivit.
  • Se servesc calde unse bine cu smantana si pudrate cu zahar sau simple.

Rețete inrudite

YouTube

Mantecados


Poze

Branzoaice moldovenesti
Branzoaice moldovenesti - poza 2
Branzoaice moldovenesti - poza 3
Branzoaice moldovenesti - poza 4
Branzoaice moldovenesti - poza 5
Branzoaice moldovenesti - poza 6
Branzoaice moldovenesti - poza 7
Branzoaice moldovenesti - poza 8
Branzoaice moldovenesti - poza 9
Branzoaice moldovenesti - poza 10
Branzoaice moldovenesti - poza 11
Branzoaice moldovenesti - poza 12
Branzoaice moldovenesti - poza 13
Branzoaice moldovenesti - poza 14
Branzoaice moldovenesti - poza 15
Branzoaice moldovenesti - poza 16
Branzoaice moldovenesti - poza 17

Întrebări:




Comentarii (40):

15/11/2016

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/02/2014

Super si foarteeee gustoase

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/11/2013

ACUM LE FAC ,SPER SA FIE FOARTE BUNE .........

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/07/2013

Sunt foarte bune.......stiu si eu sa le fac pofta buna.....

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
23/06/2013

Ffffff bune

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Roxana, 04/03/2022

Daca pun telemea rasa cu oua zahar si putin iaurt sau smantana e ok? nu am branza de vaci acum

(0) (0) Abuz
G34D2S, 05/07/2015

Imi plac-sunt excelente

(0) (0) Abuz
09/04/2015

Incredibil , arată super bine

(0) (0) Abuz
22/02/2015

Excelente!!!!

(0) (0) Abuz
04/05/2014

Este foarte bun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
20 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Mojito royal cu sampanie
Mojito royal cu sampanie
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Cheesecake cu briosa
Cheesecake cu briosa
8 porții
9 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
12 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tarta cu foietaj si cirese
Tarta cu foietaj si cirese
8 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Mojito royal cu prosecco
Mojito royal cu prosecco
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează