Branzoaice moldovenesti

Aperitiv
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Din ingredientele de mai sus se face un aluatnu prea vartos care se lasa la dospit.Dupa ce aluatul a crescut se imparte in bucati egale care se rotunjesc si se mai lasa 10 min la dospit.
  • Apoi se intinde cu merdeneaua in cercuri cu diametrul de 10 cm se aseaza umplutura in mijloc, apoi se aduna maginile formandu-se branzoaicele.Se lasa la crescut in tava , se ung cu ou batut si se coc la foc potrivit.
  • Se servesc calde unse bine cu smantana si pudrate cu zahar sau simple.

Punctează această reţetă

MMelianda

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super si foarteeee gustoase

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

ACUM LE FAC ,SPER SA FIE FOARTE BUNE .........

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sunt foarte bune.......stiu si eu sa le fac pofta buna.....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ffffff bune

am gătit această rețetă
abuz

Roxana

Daca pun telemea rasa cu oua zahar si putin iaurt sau smantana e ok? nu am branza de vaci acum

abuz

G34D2S

Imi plac-sunt excelente

abuz

anonymous

Incredibil , arată super bine

abuz

anonymous

Excelente!!!!

abuz

anonymous

Este foarte bun

abuz
  • pagina 1 / 4