Petitchef

Branzoaice trandafir

Aperitiv
6 porții
35 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Din 100 gr de faina ,drojdia dizolvata cu zaharul si putin lapte cald facem o maia pe care o lasam la crescut.Dupa ce a crescut adaugam restul de faina,oale batute cu zaharul si razatura de lamaie.
  • Incepem sa framantam aluatul adaugand si laptele caldut putin cate putin .Aproape de final punem si uleiul si framantam bine pana ce aluatul capata o consistenta elastica si se desprinde de pe peretii vasului.Se lasa la crescut la loc cald pana ce isi dubleaza volumul.
  • Intre timp pregatim umplutura de branza astfel :branza se amesteca bine cu zaharul,ouale,zaharul vanilat ,razatura de lamaie si sarea.Daca cumva consistenta umpluturii este prea moale se poate adauga 1-2 lg de gris sau pesmet.
  • Aluatul crescut se imparte in mici bucati potrivite care se intind in cercuri cu diametrul de aproximativ 10 centimetri.Se cresteaza ca in imaginile de mai jos ,se pune umplutura in mijloc si incep sa se adune fiecare petala formand trandafirasul.Se pun fiecare la crescut intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  • Se ung cu ou si se coc la foc potrivit pana ce se rumenesc frumos. Daca doriti le puteti pudra cu zahar pudra vanilat.Lili multumesc mult pentru metoda de impachetare a acestor branzoaice.


Poze

Branzoaice trandafir
Branzoaice trandafir - poza 2
Branzoaice trandafir - poza 3
Branzoaice trandafir - poza 4
Branzoaice trandafir - poza 5
Branzoaice trandafir - poza 6
Branzoaice trandafir - poza 7
Branzoaice trandafir - poza 8
Branzoaice trandafir - poza 9
Branzoaice trandafir - poza 10

Întrebări:




Comentarii (26):

17/04/2014

2

(0) (0) Abuz
23/02/2014

Delicioase

(0) (0) Abuz
22/11/2013

Delicioasa, multumesc

(0) (0) Abuz
01/11/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz
14/09/2013

Super

(0) (0) Abuz
04/09/2013

Super

(0) (0) Abuz
08/08/2013

Super

(0) (0) Abuz
18/07/2013

Bune si f frumoase

(0) (0) Abuz
04/07/2013

Am s-o incerc, arata foarte bine.

(0) (0) Abuz
25/06/2013

Arata superb ce ideeie geniala !

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Barcute din andive cu ton
Barcute din andive cu ton
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu nuca si ciocolata
Chec cu nuca si ciocolata
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Verrine super proaspete cu avocado, creveți, grapefruit!
Verrine super proaspete cu avocado, creveți, grapefruit!
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Moelleux cu lamaie
Moelleux cu lamaie
6 porții
40 min
Foarte ușor

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează