Spalam vinata si o taiem rondele.Presaram cu sare si le lasam 30 de minute sa-si scurga lichidul amar. Odata trecut timpul, spalam rapid rondele de vinetele sub un jet de apa si le punem pe un prosop de hartie sa se scurga.Incingem tigaia-grill si le "grillam" pe ambele parti.Intr-un pahar amestecam uleiul de masline cu otetul, cu patrunjelul tocat marunt ,sare si usturoiul taiat cat mai fin (daca aveti aparatul de strivit usturoi,cred ca ar fi si mai indicat).Am pregatit un vas cu capac si am pus vinetele in cateva straturi alternandu-le cu amestecul obtinut in prealabil.Se pune capacul si se lasa in frigider cel putin 4 ore inainte de servire.Sa aveti pofta!!!
Comentarii:
Nu am crezut ca vor fi asa de gustoase. Le recomand!!!
Geniale
Poftă bună!
Excelenteee!
Am mai manca, sutn fffffffffffffffffffffff. bune !!!!!
Excelent!