Prima data se taie pieptul de pui in doua, se presara piper si sare. Se prajeste pieptul, cate 5 minute pe ambele parti, dupa care se amesteca si se da deoparte.
Apoi va ocupati de ananas. Il taiati in felii, il curatati si ii scoateti cotorul. Prima data se taie felii, apoi in cuburi. Se pune fasolea si porumbul intr-o strecuratoare, pentru a scapa de surplusul de apa, se spala cu apa rece si se scurge bine de tot
Intre timp, se curata ceapa si se taie rondelute. Se spala rosia, se taie si ea cubulete, se inlatura cotorul. Vine randul usturoiul piscator. Acesta se curata si se piseaza. Dupa care verdeata se spala, se usuca cu un prosop de hartie, si se toaca marunt.
Intre timp, puiul se taie fasii si se adauga ananasul, porumbul, fasolea, ceapa si rosiile. Se spala si se zvanta frunzele de salata.
Supa de carne se amesteca cu sucul de lamaie, mustarul si usturoiul. Se toarna peste salata, deasupra se adauga busuiocul si se amesteca. Salata se asaza pe pat de frunze de salata. Orientativ, o portie are 360 de calorii.
Comentarii (15):
Retete ta cu ananas este prea lunga
Este gretoasa
Foarte gustos.
Foate usor de preparat si foate bun
Cred ca este delicioasa .am sa o fac.
Ceva f.bun
Osalata pe gustul meu.Hranitoare si usoara
Hmmm cred ca fara fasole ar fi mai buna o sa incerc cu sau fara
Suna bine!
Delicioasa