Salata cu branza mozzarella si nuci

Ingrediente
4
Preparare
- Se pun intr-un borcan cu capac uleiul de masline, sucul de lamaie, sarea, mierea si mustarul. Se inchide borcanul si se agita viguros cateva minute, pana ce se ingredientele se amesteca bine.
- Se amesteca intr-un castron mare frunzele de salata, maslinele, branza mozzarella, ceapa verde, busuiocul si miejii de nuca. Se toarna dressing-ul deasupra, se potriveste de sare si se amesteca. Se presara salata cu piper negru, proaspat macinat. Se serveste salata la temperatura camerei.
- Daca se prepara salata inainte, indicat este ca dressing-ul sa se adauge chiar inainte de a o servi, caci aciditatea sosului va ofili si va pata frunzele de salata si de busuioc.
- Se poate consuma ca antreu, sau ca salata de insotire pentru un preparat pe baza de paste, carne sau orez.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Fff bun
Punctează această reţetă