-
Home
-
Rețete
-
Antreuri
-
Oua coapte in chifle
OUA COAPTE IN CHIFLE
-
(4.4/5 - 37 voturi)
-
6
-
115
Preparare
-
Taiem capacelele chiflelor si golim de miez bucata mai mare.
-
Spargem cate un ou in fiecare chifla. Condimentam cu sare, piper si boia dupa gust.
-
Punem chiflele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru aproximativ 20 de minute (180 de grade).
-
Cand oul incepe sa se inchege, scoatem tava si presaram cascaval ( ras pe razatoarea mica) sau bucatele de sunca/costita.
-
Introducem din nou tava in cuptor si lasam pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca.
-
La final presaram patrunjel proaspat.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Simplu de facut, gust minunat (eu am mai pus usturoi si unpic de marar verde..
O idee buna !
Trebuie neaparat sa precizezi "oua proaspete"? Crezi ca ar folosi cineva oua vechi sau alterate?
Ideea este interesanta .......
Cred ca toata lumea stie sa faca niste oua ochiuri, fie ele in chifle sau in tigaie.
Excelent :D