Oua coapte in chifle
Ingrediente
2
Preparare
Preparare18 min
Gătire20 min
- Taiem capacelele chiflelor si golim de miez bucata mai mare.
- Spargem cate un ou in fiecare chifla. Condimentam cu sare, piper si boia dupa gust.
- Punem chiflele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru aproximativ 20 de minute (180 de grade).
- Cand oul incepe sa se inchege, scoatem tava si presaram cascaval ( ras pe razatoarea mica) sau bucatele de sunca/costita.
- Introducem din nou tava in cuptor si lasam pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca.
- La final presaram patrunjel proaspat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
Miahaeladia,
13/11/2018
Simplu de facut, gust minunat (eu am mai pus usturoi si unpic de marar verde..
am gătit această rețetă
20/09/2017
Trebuie neaparat sa precizezi "oua proaspete"? Crezi ca ar folosi cineva oua vechi sau alterate?
29/10/2015
Cred ca toata lumea stie sa faca niste oua ochiuri, fie ele in chifle sau in tigaie.