Oua coapte in chifle

Antreuri
2 porții
Foarte ușor
38 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare18 min
Gătire20 min
  • Taiem capacelele chiflelor si golim de miez bucata mai mare.
  • Spargem cate un ou in fiecare chifla. Condimentam cu sare, piper si boia dupa gust.
  • Punem chiflele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru aproximativ 20 de minute (180 de grade).
  • Cand oul incepe sa se inchege, scoatem tava si presaram cascaval ( ras pe razatoarea mica) sau bucatele de sunca/costita.
  • Introducem din nou tava in cuptor si lasam pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca.
  • La final presaram patrunjel proaspat.
SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Miahaeladia, 13/11/2018

Simplu de facut, gust minunat (eu am mai pus usturoi si unpic de marar verde..

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
22/09/2017

O idee buna !

(0) (0) abuz
20/09/2017

Trebuie neaparat sa precizezi "oua proaspete"? Crezi ca ar folosi cineva oua vechi sau alterate?

(0) (1) abuz
Camelia, 20/09/2017

Ideea este interesanta .......

(0) (0) abuz
29/10/2015

Cred ca toata lumea stie sa faca niste oua ochiuri, fie ele in chifle sau in tigaie.

(0) (1) abuz
28/06/2011

Excelent :D

(1) (0) abuz