Creier panne

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
2 h 15 m

Ingrediente

4

Ingrediente:

Preparare

Preparare2 ore
Gătire15 min
  • Lasam creierul vreo 2 ore in apa rece sa iasa sangele, curatam de pielita si punem la fiert in apa cu sare, foi de dafin si otet... dupa ce a fiert se scoate, se lasa la racit apoi se condimenteaza, se da prin faina, prin ouale batute si prin pesmet... se pune ulei la incins intr-o tigaie si se pun la prajit... se scot pe un servet sa absoarbe plusul de ulei... se servesc cu diverse garnituri, POFTA BUNA!
zilahi adelaZilahi adela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

mara_p2018, 12/10/2018

O minune...

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
platon_n2013
platon_n2013, 26/01/2015

ESTE FOARTE BUNA

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
11/03/2014

Are un gust deosebit, merita incercat!

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
02/02/2014

F bun!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
John_, 12/10/2018

Nu e chiar rea reteta. Dar: creierul doar se opareste 3-4 min., nu il pui in apa si astepti sa fiarba. Interesul este de a pastra textura fina a lui. De aceea nu recomand nici pesmetul. Se da de doua ori prin faina si ou. Rezultatul va fi spectaculos!

(4) (0) abuz
27/01/2013

Arata apetisant miami baiam:*

(0) (0) abuz
12/01/2013

Iese delicios.multumim

(0) (0) abuz
21/07/2012

Cred ca este foarte bun si se poate servi si ca aperitiv!

(0) (0) abuz
25/01/2012

Gustos si usor de preparat

(0) (0) abuz