Creier panne
Ingrediente
4
Ingrediente:
Preparare
Preparare2 ore
Gătire15 min
- Lasam creierul vreo 2 ore in apa rece sa iasa sangele, curatam de pielita si punem la fiert in apa cu sare, foi de dafin si otet... dupa ce a fiert se scoate, se lasa la racit apoi se condimenteaza, se da prin faina, prin ouale batute si prin pesmet... se pune ulei la incins intr-o tigaie si se pun la prajit... se scot pe un servet sa absoarbe plusul de ulei... se servesc cu diverse garnituri, POFTA BUNA!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M

J
John_,
12/10/2018
Nu e chiar rea reteta. Dar: creierul doar se opareste 3-4 min., nu il pui in apa si astepti sa fiarba. Interesul este de a pastra textura fina a lui. De aceea nu recomand nici pesmetul. Se da de doua ori prin faina si ou. Rezultatul va fi spectaculos!