Lasam creierul vreo 2 ore in apa rece sa iasa sangele, curatam de pielita si punem la fiert in apa cu sare, foi de dafin si otet... dupa ce a fiert se scoate, se lasa la racit apoi se condimenteaza, se da prin faina, prin ouale batute si prin pesmet... se pune ulei la incins intr-o tigaie si se pun la prajit... se scot pe un servet sa absoarbe plusul de ulei... se servesc cu diverse garnituri, POFTA BUNA!
Nu e chiar rea reteta. Dar: creierul doar se opareste 3-4 min., nu il pui in apa si astepti sa fiarba. Interesul este de a pastra textura fina a lui. De aceea nu recomand nici pesmetul. Se da de doua ori prin faina si ou. Rezultatul va fi spectaculos!
Comentarii:
O minune...
ESTE FOARTE BUNA
Are un gust deosebit, merita incercat!
F bun!
Nu e chiar rea reteta. Dar: creierul doar se opareste 3-4 min., nu il pui in apa si astepti sa fiarba. Interesul este de a pastra textura fina a lui. De aceea nu recomand nici pesmetul. Se da de doua ori prin faina si ou. Rezultatul va fi spectaculos!
Arata apetisant miami baiam:*
Iese delicios.multumim
Cred ca este foarte bun si se poate servi si ca aperitiv!
Gustos si usor de preparat