Creier macelaresc

Creier macelaresc
Antreuri
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Ceapa se curata si se toaca marunt. Rosiile se spala, se indeparteaza partea zemoasa , si se toaca marunt.
  • Ardeiul gras se spala si se taie marunt. Verdeata se spala si se toaca marunt. Creierul il spalam in mai multe ape si il punem la scurs.
  • Intr-o tigaie punem ceapa la calit. Intr-o alta tigaie punem la incins putin ulei si adaugam creierul, incercand sa mestecam cat mai putin.
  • Cand ceapa s-a calit, adaugam ardeiul si dupa 5 minute adaugam si rosiile. Intre timp s-a prajit si creierul si il adaugam in tigaia cu ceapa.
  • Dupa alte 5 minute condimentam cu sare si piper si adaugam verdeata tocata.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Deci creierul macelaresc nu se mesteca! Se inghite asa, nemestecat?

abuz

anonymous

Și ouăle când le punem ? Nu înțeleg de ce nu verificați rețetele atunci când le postați

abuz

anonymous

Il voi face maine.

abuz

anonymous

Nu-i bun la gust

abuz

anonymous

Imi place ideea!

abuz

anonymous

Acum il prepar

abuz

anonymous

E super,e altfel

abuz