Creier macelaresc

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Ceapa se curata si se toaca marunt. Rosiile se spala, se indeparteaza partea zemoasa , si se toaca marunt.
- Ardeiul gras se spala si se taie marunt. Verdeata se spala si se toaca marunt. Creierul il spalam in mai multe ape si il punem la scurs.
- Intr-o tigaie punem ceapa la calit. Intr-o alta tigaie punem la incins putin ulei si adaugam creierul, incercand sa mestecam cat mai putin.
- Cand ceapa s-a calit, adaugam ardeiul si dupa 5 minute adaugam si rosiile. Intre timp s-a prajit si creierul si il adaugam in tigaia cu ceapa.
- Dupa alte 5 minute condimentam cu sare si piper si adaugam verdeata tocata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Deci creierul macelaresc nu se mesteca! Se inghite asa, nemestecat?
anonymous
Și ouăle când le punem ? Nu înțeleg de ce nu verificați rețetele atunci când le postați
anonymous
Il voi face maine.
anonymous
Nu-i bun la gust
anonymous
Imi place ideea!
anonymous
Acum il prepar
anonymous
E super,e altfel
Punctează această reţetă