-
Home
-
Rețete
-
Antreuri
-
Retete cu marar
-
Retete cu carne de porc
-
Creier macelaresc
Creier macelaresc
Preparare
-
Ceapa se curata si se toaca marunt. Rosiile se spala, se indeparteaza partea zemoasa , si se toaca marunt.
-
Ardeiul gras se spala si se taie marunt. Verdeata se spala si se toaca marunt. Creierul il spalam in mai multe ape si il punem la scurs.
-
Intr-o tigaie punem ceapa la calit. Intr-o alta tigaie punem la incins putin ulei si adaugam creierul, incercand sa mestecam cat mai putin.
-
Cand ceapa s-a calit, adaugam ardeiul si dupa 5 minute adaugam si rosiile. Intre timp s-a prajit si creierul si il adaugam in tigaia cu ceapa.
-
Dupa alte 5 minute condimentam cu sare si piper si adaugam verdeata tocata.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Deci creierul macelaresc nu se mesteca! Se inghite asa, nemestecat?
Și ouăle când le punem ? Nu înțeleg de ce nu verificați rețetele atunci când le postați
Il voi face maine.
Nu-i bun la gust
Imi place ideea!
Acum il prepar
E super,e altfel