Creier macelaresc

Creier macelaresc
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Ceapa se curata si se toaca marunt.
    Rosiile se spala, se indeparteaza partea zemoasa (mijlocul), si se toaca marunt.
    Ardeiul gras se spala si se taie marunt.
    Verdeata se spala si se toaca marunt.
    Creierul il spalam in mai multe ape si il punem la scurs.

    Intr-o tigaie punem ceapa la calit.
    Intr-o alta tigaie punem la incins putin ulei (~3 linguri) si adaugam creierul, incercand sa mestecam cat mai putin.
    Cand ceapa s-a calit, adaugam ardeiul si dupa 5 minute adaugam si rosiile.
    Intre timp s-a prajit si creierul si il adaugam in tigaia cu ceapa.
    Intr-un castronel batem bine cele 2 oua si le adaugam peste creier si amestecam.
    Dupa alte 5 minute condimentam cu sare si piper si adaugam verdeata tocata.

    Servim fierbinte.

    Bon appetit!
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Criss

Super bun!
Și eu am pus mai multe oua, creierul era foarte proaspăt, vițel.
Cred ca trebuie secționat ca sa aibă timp sa se facă.
Mulțumiri!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

La cantitatile din reteta am folosit 4 oua (o medie cu alte retete care recomandau si 6 oua) si a fost o proportie optima.

am gătit această rețetă
abuz

mara_p2018

Merita gatita reteta...

abuz

anonymous

Nu stiu precis, dar cred ca nu se spala creierul, pentru ca absoarbe multa apa!

abuz

anonymous

Fenomenala ,merci

abuz

anonymous

Dupa cum arata face un pic greata dar mi-a iesit in cale am citito

abuz

anonymous

Exelent!

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Foarte bun!

abuz
  • pagina 1 / 2