Petitchef

Chifle umplute cu ciuperci si legume

Antreuri
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata ciuperci;e, se spala bine, se taie marunt si se inabuse in ulei. Din ardeiuil gras te taie 4-5 fasi pentru maner la cosulet.

    Restul se toaca impreuna cu morcovul si se adauga peste ciuperci. Se lasa sa se inabuse impreuna pana scade zeama. Se inchide focul, se adauga parunjelul tocat, sarea, piperul, cimbrul dupa gust.

    Se taie cate un capac la fiecare chifla, se scoate miezul si se unge cu putina margarina. Se umplu apoi cu compozitia de ciuperci. Se stropesc chiflele cu 3-4 linguri de apa calda in care s-a dizolvat condimentul de ciuperci. Se dau la cuptor pentru 10 min. Se scot si se servesc imediat. Pofta buna!

Rețete inrudite

YouTube

Chifle pizza


Poze

Chifle umplute cu ciuperci si legume
Chifle umplute cu ciuperci si legume - poza 2
Chifle umplute cu ciuperci si legume - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

24/03/2013

Am facut si eu, e foarte buna mia venit rau

(0) (0) Abuz
28/11/2012

Arata foarte bine

(0) (0) Abuz
21/11/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz
07/11/2012

Minunat

(0) (0) Abuz
09/10/2012

Ca sa fie de post :)

(0) (0) Abuz
16/04/2012

De ce cu margarină și nu cu unt?

(0) (0) Abuz
14/04/2012

Ce tare!!!

(0) (0) Abuz
23/03/2012

MINUNATA!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chifle cu raclette
Chifle cu raclette
9 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Chifle pizza
Chifle pizza
9 porții
2 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Chifle cu cerneala de sepie
Chifle cu cerneala de sepie
7 porții
3 h 45 m
Ușor
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează