Se curata ciuperci;e, se spala bine, se taie marunt si se inabuse in ulei. Din ardeiuil gras te taie 4-5 fasi pentru maner la cosulet.
Restul se toaca impreuna cu morcovul si se adauga peste ciuperci. Se lasa sa se inabuse impreuna pana scade zeama. Se inchide focul, se adauga parunjelul tocat, sarea, piperul, cimbrul dupa gust.
Se taie cate un capac la fiecare chifla, se scoate miezul si se unge cu putina margarina. Se umplu apoi cu compozitia de ciuperci. Se stropesc chiflele cu 3-4 linguri de apa calda in care s-a dizolvat condimentul de ciuperci. Se dau la cuptor pentru 10 min. Se scot si se servesc imediat. Pofta buna!
Comentarii:
Am facut si eu, e foarte buna mia venit rau
Arata foarte bine
Foarte buna
Minunat
Ca sa fie de post :)
De ce cu margarină și nu cu unt?
Ce tare!!!
MINUNATA!