Albusurile se bat spuma si se dau la rece.Galbenusurile se freaca cu smantana,uleiul si un praf de sare.Se adauga faina in ploaie,praful de copt,telemeaua rasa pe razatoarea fina,gogosarul tocat marunt,ciupercile tocate dupa ce au fost putin calite in ulei,maslinele in sferturi si spuma de albusuri.Se amesteca pt omogenizare foarte usor de jos in sus.Formele se ung cu margarina,iar apoi se adauga compozitie in forme lasand cam un sfert de loc liber pt a putea creste briosa si nu a curge in cuptor.Se mai rade telemea deasupra sau cascaval si se da la cuptorul incins,la foc mediu pana se coc,daca trec testul cu scobitoarea sunt gata. pofta buna,sunt delicioase,in foto apar si placintele mele cu branza in straturi rulate,dar reteta pt ele vo dau data viitoare. pe curand!!! suto dana ioana
Comentarii:
Delicios
Splendida.
O sa fac maine !!!!!!!!!!!!
Minunata
Bune ca aperitive...cred ca merg si reci!
Iti lasa gura apa
Gustosssssssssss
Excelent...voi pregati si eu maine..
PERFECTA,SUUUPER BUNA !!
Super