Pregateste tavile de briose: le ungi bine cu unt si le tapetezi cu faina, sau pui in ele hartii de briose Incalzeste cuptorul la 180 CBate bine cu telul cacaoa cu apa fierbinte, pana se omogenizeaza si arata ca o crema
Amesteca bine faina cu sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiuTopeste untul si zaharul, la foc mic, amestecandToarna amestecul de mai sus intr-un castron si bate cu mixerul la viteza mare, pana cand se mai racoreste Adauga pe rand ouale, amestecand dupa fiecare.Adauga coaja de portocala si crema de cacao amestecand bine.
Adauga 1/2 din amestecul de faina, apoi smantana, apoi restul de faina. Amesteca bine dupa fiecarePune compozitia in forme,umplind cam 3/4 Coace 20 minute.Lasa briosele in tava cam 10 minute, apoi raceste-le pe un gratar.
Cand sunt complet racite, fa glazura: Taie ciocolata alba bucati mici si pune-o intr-un castronIntr-o craticioara incalzeste smantana si untul, pana cand untul e topit si amestecul a ajuns aproape de temperatura de fierbereToarna smantana peste ciocolata, lasa 2 minute si amesteca pana ce ciocolata se topeste bine.
Da murele printr-o sita, ca sa elimini samburiiAmesteca sucul de mure in ciocolata. Lasa la racit.Toarna cate o lingurita de glazura pe fiecare briosa. Orneaza cu bombonele colorate.
Comentarii:
Cred ca sunt foarte bune pt ca arata bine