Briose cu ciocolata
Ingrediente
Preparare
- Incingeti cuptorul pana la temperatura de 180 grade C.
Aranjati hartiutele de copt in tava speciala, cu adancituri, pentru coacerea brioselor. - Taiati in bucati ciocolata cu lapte; puneti -le apoi intr-o punga de plastic si treceti cu sucitorul peste ea, pana se faramiteaza bin sau faceti asta ajutandu-va de robotul de bucatarie, cum am facut. Amestecati faina cu bucatile de ciocolata, cacao si praful de copt .
- Bateti oul intr-un alt vas, adaugati zaharul, untul moale si laptele batut si amestecati-le bine. Incorporati masa de faina in compozitia de ou si lapte batut si amestecati bine toate ingredientele, pana obtineti un aluat omogen.
- Impartiti aluatul in cantitati egale, asezati fiecare bulgar de aluat in cate o adancitura, apoi dati totul timp de 20-25 minute la cuptor.
- Scoateti tava si mai lasati briosele in tava inca 5 minute, apoi luati-le din forme si asezati-le pe un gratar ca sa se raceasca. Topiti la bain-marie sau la microunde ciocolata de lapte si glazurati briosele.
Nutriție
- Carbo: 83.9g
- Grăsimi: 31g
- Grăsimi sat.: 19.5g
- Proteine: 16.9g
- Fibre: 4.6g
- Zahăr: 34.4g
- ProPoints: 19
- SmartPoints: 29
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Le-am pregatit si au iesit foarte gustoase. Singura modificare pe care am facut-o a fost sa mai adaug o mana de alune de padure macinate. Au fost bine primite de cei care le-au gustat. Multumesc pentru reteta
anonymous
Am inhcercat super bun

anca_i2015_1
Foarte bune! Deliciose, usor de facut!
anonymous
Foarte bune excelente asa ceva nu am mai mancat sunt foarte bune !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Sunt delicioase, nu am mai mancat ceva asa de bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Super!!!!!!!!!!
anonymous
Cea mai buna reteta....excelenta
anonymous
Ce ste foarte usor de facut
anonymous
Cu lapte batut trebuie ?
anonymous
Sunt fffffffff bune recomand tutoror
Punctează această reţetă