Supa crema de ceapa

Ingrediente
6
Cost estimat: 1.41Euros€ (0.23€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- A taiat cepele marunt si le-a pus la calit in ulei. Cand s-au inmuiat si au devenit sticloase am scos 2-3 linguri intr-un castron separat pe care le-a folosit la decorare.
- Peste cele care au ramas in tigaie am pus laptele si a lasat sa dea in clocot de cateva ori. Am asezonat cu sare si piper.
- A scos compozitia din tigaie si am lasat-o sa se raceasca putin, dupa care a pus-o in blender. S-a format o compozitie cremoasa care poate fi mancata cu paine prajita.
- O supa crema de ceapa, usor de preparat si foarte gustoasa. La prima incercare a fost multumita de rezultat.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 110Kcal
- Carbo: 7.1g
- Grăsimi: 7.8g
- Grăsimi sat.: 1.4g
- Proteine: 2.2g
- Fibre: 1g
- Zahăr: 5.6g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (115g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă