Spanac scazut

Altele
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Spalam spanacul in cateva ape. Intre timp vom pune o oala cu apa pe foc si olasam pana da in clocot, apoi vom pune spanacul si il lasam 10 minute sa se opareasca.
  • Scoatem spanacul cu o paleta, il lasam sa se racoreasca putin, apoi il tocam marunt marunt. Tocam ceapa marunt marunt, si opunem la inabusit cu lingurita de ulei si putin lapte.
  • Dupa ce a tocat spanacul si ceapa s-a inmuiat vom pune si spanacul peste ceapa, si completam cu laptele ramas.
  • Lasam sa fiarba impreuna pana scade laptele. E si andutu a servit alaturi de mamaliguta calda, iar doru cu oua ochiuri.

Punctează această reţetă

pusikmeaPusikmea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O reteta simpla, dar sanatoasa!

abuz

anonymous

O sa incerc si eu cred k e bun

abuz

anonymous

Este bun

abuz