Spanac cu sos de lamaie

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Spanacul se curata de codite si se spala bine frunzele, una cate una. Cateii de usturoi se taie in doua.
- Punem uleiul la incins intr-o cratita un pic mai inalta, calim usturoiul cateva secunde si adaugam tot spanacul.
- Amestecam bine pana se inmoaie tot, dupa care lasam la foc mic pentru 10 minute.
- Intre timp facem sosul. Calim ceapa tocata marunt, adaugam faina si stingem cu 3 cani cu apa.
- Lasam sa dea cateva clocote dupa care adaugam zeama de la lamaie si condimentam sosul cu sare si piper.
- Acest sos se adauga peste spanac si se amesteca bine.
- Se poate servi cu mamaliguta si ornam cu lamaie si patrunjel verde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!