Spanac cu sos de lamaie

Spanac cu sos de lamaie
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Spanacul se curata de codite si se spala bine frunzele, una cate una. Cateii de usturoi se taie in doua.
  • Punem uleiul la incins intr-o cratita un pic mai inalta, calim usturoiul cateva secunde si adaugam tot spanacul.
  • Amestecam bine pana se inmoaie tot, dupa care lasam la foc mic pentru 10 minute.
  • Intre timp facem sosul. Calim ceapa tocata marunt, adaugam faina si stingem cu 3 cani cu apa.
  • Lasam sa dea cateva clocote dupa care adaugam zeama de la lamaie si condimentam sosul cu sare si piper.
  • Acest sos se adauga peste spanac si se amesteca bine.
  • Se poate servi cu mamaliguta si ornam cu lamaie si patrunjel verde.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: