-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Spanac cu sos de lamaie
Spanac cu sos de lamaie
Preparare
-
Spanacul se curata de codite si se spala bine frunzele, una cate una. Cateii de usturoi se taie in doua.
-
Punem uleiul la incins intr-o cratita un pic mai inalta, calim usturoiul cateva secunde si adaugam tot spanacul.
-
Amestecam bine pana se inmoaie tot, dupa care lasam la foc mic pentru 10 minute.
-
Intre timp facem sosul. Calim ceapa tocata marunt, adaugam faina si stingem cu 3 cani cu apa.
-
Lasam sa dea cateva clocote dupa care adaugam zeama de la lamaie si condimentam sosul cu sare si piper.
-
Acest sos se adauga peste spanac si se amesteca bine.
-
Se poate servi cu mamaliguta si ornam cu lamaie si patrunjel verde.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete