Spanac scazut

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Spanacul se toaca marunt. Se face sosul bechamel, mai gros, mai subtire, cum prefera fiecare, apoi se condimenteaza cu sare si usturoi granulat.
  • Se pune deasupra spanacul si se omogenizeaza, se mai lasa putin pe foc. Cand am stins focul, se adauga un galbenus, ca sa ii dea un gust mai bun.
  • Spanacul merge foarte bine cu ou ochi, si pentru ca nimic nu se arunca, totul se refoloseste noi am servit si niste fripturica rece de porc, ramasa de la amiaza.
SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata ff bine!

abuz

anonymous

E o mancare super.

abuz

anonymous

Superb

abuz

anonymous

Urat

abuz

anonymous

Simplu,dar sanatos!

abuz