Taiem varza subtire sau dam prin razatoarea pentru varza, condimentam, adaugam uleiul de masline si otetul balsamic dupa gust... Servim langa o fripturica! ENJOY!!!
Varza se freaca la inceput cu sare, sa se inmoaie, doar apoi se adauga celelalte ingrediente! Nu se pune otet balsamic pentru ca varza se va inchide la culoare, e foarte bun si otetul de mere, care nu coloreaza!
Comentarii (16):
ComentariuFOARTE BUNA
l tău:
Este gustoasa
Varza se freaca la inceput cu sare, sa se inmoaie, doar apoi se adauga celelalte ingrediente! Nu se pune otet balsamic pentru ca varza se va inchide la culoare, e foarte bun si otetul de mere, care nu coloreaza!
Este foarte buna zic eu :)
Buna.......
Este foarte buna va urez pofta buna
Buna.............
Este gustoasa
Este foarte gustoasa
Este foarte bun? ?i s?n?toas?. Ar trebui mâncat? zilnic în loc de aperitiv, la una din mese.