In primul rand pregatim grisul ca pentru grisul cu lapte: fierbem cam 150 ml apa si adaugam grisul in ploaie, amestecam si lasam cateva minute sa fiarba. Lasam sa se raceasca complet inainte sa-l folosim.
Separat intr-un bol amestecam cu mixerul icrele pentru a le curata de pielite, daca nu au fost deja curatate.Pielitele vor ramane pe tel, iar in bol avem icrele gata pentru salata.
Punem cate o lingura de gris si o incorporam in amestec. Cand am folosit grisul, incepem sa turnam uleiul ca la maioneza, cate putin si amestecam cu o lingura.
Din cand in cand adaugam si putina zeama de lamaie. La final tocam ceapa marunt si o adaugam.Mutam salata intr-un bol mic si servim pe o felie de paine de secara si seminte de in.
Asta da salata de icre, cu 315 calorii / 100 grame. Destul de mult, dar macar stim ce contine. Urmeaza in curand si o varianta mai light de salata de icre, tineti aproape.
Comentarii:
Suna foarte bine!am sa incerc imediat!:)
Fgdtrdtrd
Mersi pt sfat
Delicioase
Foarte buna excelenta
F gustoase ! (y)
Super!
Lol
Incercati!!!! Merita!!!
Este nemai pomenit de buna va multumesc pentru reteta