Salata de icre
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Salata panzanella - salata italiana
-
Salata de castraveti cu sos de iaurt
-
Salată de orez cu pui, dovlecel, semințe de pin și oțet balsamic
-
Salată crocantă de castraveți și cartofi
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- In primul rand pregatim grisul ca pentru grisul cu lapte: fierbem cam 150 ml apa si adaugam grisul in ploaie, amestecam si lasam cateva minute sa fiarba. Lasam sa se raceasca complet inainte sa-l folosim.
- Separat intr-un bol amestecam cu mixerul icrele pentru a le curata de pielite, daca nu au fost deja curatate.Pielitele vor ramane pe tel, iar in bol avem icrele gata pentru salata.
- Punem cate o lingura de gris si o incorporam in amestec. Cand am folosit grisul, incepem sa turnam uleiul ca la maioneza, cate putin si amestecam cu o lingura.
- Din cand in cand adaugam si putina zeama de lamaie. La final tocam ceapa marunt si o adaugam.Mutam salata intr-un bol mic si servim pe o felie de paine de secara si seminte de in.
- Asta da salata de icre, cu 315 calorii / 100 grame. Destul de mult, dar macar stim ce contine. Urmeaza in curand si o varianta mai light de salata de icre, tineti aproape.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: