Salata de icre

Altele
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • In primul rand pregatim grisul ca pentru grisul cu lapte: fierbem cam 150 ml apa si adaugam grisul in ploaie, amestecam si lasam cateva minute sa fiarba. Lasam sa se raceasca complet inainte sa-l folosim.
  • Separat intr-un bol amestecam cu mixerul icrele pentru a le curata de pielite, daca nu au fost deja curatate.Pielitele vor ramane pe tel, iar in bol avem icrele gata pentru salata.
  • Punem cate o lingura de gris si o incorporam in amestec. Cand am folosit grisul, incepem sa turnam uleiul ca la maioneza, cate putin si amestecam cu o lingura.
  • Din cand in cand adaugam si putina zeama de lamaie. La final tocam ceapa marunt si o adaugam.Mutam salata intr-un bol mic si servim pe o felie de paine de secara si seminte de in.
  • Asta da salata de icre, cu 315 calorii / 100 grame. Destul de mult, dar macar stim ce contine. Urmeaza in curand si o varianta mai light de salata de icre, tineti aproape.
FFurnicuti

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

25/11/2013

Suna foarte bine!am sa incerc imediat!:)

(0) (0) abuz
31/07/2013

Fgdtrdtrd

(0) (0) abuz
12/07/2013

Mersi pt sfat

(0) (0) abuz
24/06/2013

Delicioase

(0) (0) abuz
14/06/2013

Foarte buna excelenta

(0) (0) abuz
19/04/2013

F gustoase ! (y)

(0) (0) abuz
14/03/2013

Super!

(0) (0) abuz
29/12/2012

Lol

(0) (0) abuz
27/10/2012

Incercati!!!! Merita!!!

(0) (0) abuz
03/04/2012

Este nemai pomenit de buna va multumesc pentru reteta

(0) (0) abuz