Prajitura lamaita

Desert
Foarte ușor
2 h 35 m

Ingrediente

10

Pentru blat :

Pentru crema:

Pentru glazura:

Preparare

Preparare2 ore
Gătire35 min
  • Pentru blat:
    Separam albusele de galbenuse. Galbenusele le frecam cu zaharul pana-si dubleaza volumul apoi adaugam uleiul putin cate putin amestecand in continuu.
  • Punem faina amestecata cu praful de copt, omogenizam si lasam la o parte. Batem albusurile spuma tare si ajutandu-ne de o paleta, incorporam usor, albusul in aluat. Pregatim o tava de 32/24cm, cu hartie de copt, golim aluatul, il nivelam si-l dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 25?. Se lasa apoi la racit.
  • Pentru crema:
    Frecam untul cu zaharul, adaugam branza, esenta si coaja de lamiae si omogenizam.
  • Peste blatul racit, intindem uniform crema de branza si dam prajitura la rece pentru cel putin 1h.
  • Pentru glazura:
    Din sucul optinut de la 8 portocale mari, in care adaugam zaharul si prafurile de budinca, optinem glazura. Se lasa putin la racit, apoi o intindem peste prajitura.
  • O dam dinnou la rece pentru maximum 2h, dupa care o portionam si o servim.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Cred ca e prajitura portocalita

abuz

anonymous

Cum prepari budincile de vanilie?

abuz

anonymous

FOARTE BUNA

abuz