Mod de preparare Galbenusurile se amesteca cu zaharul (se mixeaza foarte putin). Se adauga uleiul, cate putin si se mixeaza pana se incorporeaza toata cantitatea. Se adauga faina amestecata cu cacaua si praful de copt. Apoi se incorporeza foarte usor albusurile batute spuma. Se pune aluatul tapetata cu hartie de copt (dimensiune tava 35 x 25). Se coace in cuptorul preincalzit cca 25 min. Se lasa sa se raceasca in tava.
Crema Untul moale se freaca cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga branza, esenta de vanilie, coaja de portocala si se omogenizeaza. Crema se intinde pe blatul racit si se da la frigider.
Glazura Se prepara cele 2 plicuri de Pudding conform indicatiilor de pe plic, folosind sucul de portocale in loc de lapte. Cand este doar putin calduta, se adauga peste prajitura. Se lasa la rece aprox 2h, pana se intareste glazura.
Comentarii (43):
E super buna, racoroasa; eu as catalogao ca nivel de dificultate redus- orice incepator poate sa o pregateasca
Este o prajitura de nota zece eleganta si gustoasa
Am facut aceasta prajitura si e foarte buna. multumiri pentru retete
Foarte buna
Ffff buna !!! :D
FOARTE BUNA,AM INCERCAT-O!
Multa reclama nu putem citi retetele
Este delicioasa!!!!!!!!!
Imi nplace muklt si cred ca are un gust foarte bun multumesc pentru reteta foarte mult
7