Prajitura cu suc de portocale

PRAJITURA CU SUC DE PORTOCALE
Desert
Dificil
5 ore

Ingrediente

8

Preparare

Preparare2 ore
Gătire3 ore
  • Mod de preparare
    Galbenusurile se amesteca cu zaharul (se mixeaza foarte putin). Se adauga uleiul, cate putin si se mixeaza pana se incorporeaza toata cantitatea.
    Se adauga faina amestecata cu cacaua si praful de copt.
    Apoi se incorporeza foarte usor albusurile batute spuma.
    Se pune aluatul tapetata cu hartie de copt (dimensiune tava 35 x 25).
    Se coace in cuptorul preincalzit cca 25 min.
    Se lasa sa se raceasca in tava.

    Crema
    Untul moale se freaca cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga branza, esenta de vanilie, coaja de portocala si se omogenizeaza.
    Crema se intinde pe blatul racit si se da la frigider.

    Glazura
    Se prepara cele 2 plicuri de Pudding conform indicatiilor de pe plic, folosind sucul de portocale in loc de lapte.
    Cand este doar putin calduta, se adauga peste prajitura.
    Se lasa la rece aprox 2h, pana se intareste glazura.

Punctează această reţetă

KKissi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

anonymous

E super buna, racoroasa; eu as catalogao ca nivel de dificultate redus- orice incepator poate sa o pregateasca

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este o prajitura de nota zece eleganta si gustoasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am facut aceasta prajitura si e foarte buna. multumiri pentru retete

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ffff buna !!! :D

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

FOARTE BUNA,AM INCERCAT-O!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Multa reclama nu putem citi retetele

abuz

anonymous

Este delicioasa!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Imi nplace muklt si cred ca are un gust foarte bun multumesc pentru reteta foarte mult

abuz

anonymous

7

abuz
  • pagina 1 / 5