Prajitura cu suc de portocale

Ingrediente
8
Preparare
Preparare2 ore
Gătire3 ore
- Mod de preparare
Galbenusurile se amesteca cu zaharul (se mixeaza foarte putin). Se adauga uleiul, cate putin si se mixeaza pana se incorporeaza toata cantitatea.
Se adauga faina amestecata cu cacaua si praful de copt.
Apoi se incorporeza foarte usor albusurile batute spuma.
Se pune aluatul tapetata cu hartie de copt (dimensiune tava 35 x 25).
Se coace in cuptorul preincalzit cca 25 min.
Se lasa sa se raceasca in tava.
Crema
Untul moale se freaca cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga branza, esenta de vanilie, coaja de portocala si se omogenizeaza.
Crema se intinde pe blatul racit si se da la frigider.
Glazura
Se prepara cele 2 plicuri de Pudding conform indicatiilor de pe plic, folosind sucul de portocale in loc de lapte.
Cand este doar putin calduta, se adauga peste prajitura.
Se lasa la rece aprox 2h, pana se intareste glazura.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E super buna, racoroasa; eu as catalogao ca nivel de dificultate redus- orice incepator poate sa o pregateasca
am gătit această rețetă
anonymous
Este o prajitura de nota zece eleganta si gustoasa
am gătit această rețetă
anonymous
Am facut aceasta prajitura si e foarte buna. multumiri pentru retete
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Ffff buna !!! :D
am gătit această rețetă
anonymous
FOARTE BUNA,AM INCERCAT-O!
am gătit această rețetă
anonymous
Multa reclama nu putem citi retetele
anonymous
Este delicioasa!!!!!!!!!
anonymous
Imi nplace muklt si cred ca are un gust foarte bun multumesc pentru reteta foarte mult
anonymous
7
Punctează această reţetă