SE unge o forma de tort cu margarina,atat pe fundul formei cat si pe margine, apoi se glazureaza cu cana de zahar. Fructele spalate si scurse, se brobonesc si se taie feliute subtiri, apoi se aranjeaza pe fundul formei, dupa imaginatia fiecaruia si se da la cuptor, la foc iute cca 10minut, timp in care pregatim blatul.
Se bat albusurile spuma tare,la inceput cu praful de sare apoi cu zaharul turnat cate putin,se incorporeaza si galbenusurile zdrobite,esenta si faina turnata in ploaie.
SE amesteca usor,cu telul de jos in sus pana la incorporarea ingredientelor. SE scoate forma cu fructe din cuptor si se toarna cu grija aluatul de mai sus, se presara cateva boabe de strugiri in aluat, apoi se da la cuptor, la foc potrivit, sa se coaca 20 de minut.
SE scoate prajitura din cuptor si se insiropeaza cat este calda cu sirop natural sau preparat din apa zahar si esenta.
Se pune un platou deasupra formei si se rastoarna cu grija prajitura. Se lasa sa se raceasca bine si o ornam cu frisca (numai daca dorim) preparata dupa instructiunile de pe cutie.