Gelatina si apa se amesteca putin, se pun pe baie de abur si cand e calda se adauga margarina si mierea, se amesteca usor pana se dizolva.
Se pune zahar pudra intr-un castron si se toarna siropul preparat. Incepeti cu 200 g zahar, apoi mai adaugati in functie de cat e nevoie.
Se amesteca bine pana se leaga, apoi se rastoarna pe masa de lucru tapetata cu zahar pudra si se framanta pana nu se mai lipeste.
Daca nu doriti sa o folositi imediat dupa ce o faceti se poate pune in folie si lasata la rece.
Se intareste pana a doua zi, dar se pune la temperatura camerei cu 1-2 ore inainte de a o folosi si se framanta bine cu mainile umezite putin sau se poate chiar incalzi putin la microunde inainte de framantare si isi revine; trebuie framantata bine ca sa nu crape.
Reteta ajunge doar pentru un tort mic. Se pot face si ornamente din aceasta pasta.
Doamne este extra ordinar de buna, e prima data cand ancerc dar e foarte reusita, ma bucur ca an sfarsit am gasit ceva din ce por orna si an acelasi timp ami bucur familia care este din 9 copii si tot odata si prieteniii multumesc pupici de la simona
Comentarii:
E super
Am incercat sa fac pasta dupa aceasta reteta dar mi se cam farama. Ce am gresit sau cum pot sa remediez? Ms
Excelenta ideie multumesc am sa incerc!
Multumim ptr reteta
Excelent
Excelent
Doamne este extra ordinar de buna, e prima data cand ancerc dar e foarte reusita, ma bucur ca an sfarsit am gasit ceva din ce por orna si an acelasi timp ami bucur familia care este din 9 copii si tot odata si prieteniii multumesc pupici de la simona
Foate buna pasta aceasta
La sfarsit cum arata.........?/