Amestecati 1/2 cup apa calduta cu drojdie si miere.Lasati la loc cald timp de 5 minute.
Cerneti fainile intr-un bol adanc.Adaugati amestecul de drojdie, 2 linguri de ulei de masline, sare si 3/4 cup apa calduta.Amestecati pana obtineti un aluat moale.Rasturnati aluatul pe o suprafata infarinata si framantati-l puternic timp de 10 minute.
Pregatiti doua tavi in care sa coaceti painea si tapetati-le cu hartie de copt.Impartiti aluatul in doua si mai framantati fiecare jumatate timp de 1 minut.Intindeti fiecare bucata intr-un cerc de max 22 cm si puneti-le in tavi separate.Acoperiti-le cu folie de plastic si lasati-le intr-un loc cald, sa creasca, timp de o ora.
Preincalziti cuptorul la 200 C.Luati folia de pe paini si ungeti-le cu uleiul de masline ramas.La final presarati susan si le dati pe rand la cuptor timp de 18 minute.Se servesc caldute.Au o coaja subtire si moale, iar miezul este pufos.