O parte am lasat-o asa cum era, alba. O parte am amestecat-o cu piureul de spanac,una cu piureul de sfecla si ultima cu pasta de ardei. Vreau sa va spun ca atunci cand vom amesteca aluatul cu spanacul, sfecla si ardeii, se va inmuia si va deveni lipicios, atunci vom mai adauga cate putina faina, framantand mereu, pana cand se va incorpora tot piureul in bucata de aluat.
Le punem cu folie intre ele,intr-un lighenas si lasam la crescut. Cand aluatul este crescut, luam fiecare bucata, o sucim in forma de rulou si le impletim.
E nu stiu sa impletesc in 4, de aceea bucata alba a pus-o pe fundul tavii iar impletitura in 3 a pus-o deasupra. Totul a pus intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
A lasat iarasi la crescut, acoperita cu o folie. Cand aproape s-a umplut tava, a pus-o la cuptorul incins de dinainte,la foc mediu, cam 40 de minute.