Madeleines frantuzesti cu ciocolata

Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Madeleines cu ciocolata
-
Baton de ciocolată în stil franui cu zmeură, ciocolată albă și ciocolată neagră!
-
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow
-
Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
Preparare
Preparare45 min
Gătire15 min
- Se topeste untul si se lasa sa se raceasca.
- Separat se bat bine ouale impreuna cu zaharul, esentele si la urma coaja de portocala.
- Se adauga faina si untul alternativ, ultima fiind faina.
- Se adauga ciocolata maruntita (cuburi de 1/2 cm). O sa obtineti un aluat consistent, dar care totusi curge.
- Ca sa aveti aceeasi marime, puneti compozitia cu lingura in forme (1 1/2 linguri).
- Se coc in 10-15 minute la foc mediu, pana se rumenesc pe margini.
- Se lasa un minut in forme, dupa care se scot pe un gratar si se lasa 1 ora la racit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: