-
Home
-
Rețete
-
Altele
-
Biscuiti
-
Retete cu ciocolata
-
Madeleines frantuzesti cu ciocolata
Madeleines frantuzesti cu ciocolata
Preparare
-
Se topeste untul si se lasa sa se raceasca.
-
Separat se bat bine ouale impreuna cu zaharul, esentele si la urma coaja de portocala.
-
Se adauga faina si untul alternativ, ultima fiind faina.
-
Se adauga ciocolata maruntita (cuburi de 1/2 cm). O sa obtineti un aluat consistent, dar care totusi curge.
-
Ca sa aveti aceeasi marime, puneti compozitia cu lingura in forme (1 1/2 linguri).
-
Se coc in 10-15 minute la foc mediu, pana se rumenesc pe margini.
-
Se lasa un minut in forme, dupa care se scot pe un gratar si se lasa 1 ora la racit.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Good
Mi s pare f simplu de facut,voi incerca si eu ac reteta...mc ptr ea...