Carnea tocata se amesteca cu ceapa,sare,piper si menta uscata se framanta un aluat din faina,drojdie si apa calda,dupa care se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.
Autul se ruleaza in suluri cam de 5 cm in diamentru,apoi se taie rondele cam de 1 cm grosime se pune o lingurita de carne in mijlocul fiecarei rondele,apoi se pliaza pe diametru si se lipeste bine aluatul pe margini cu degetele.
Se aseaza posetelele rezultate intr-o tava unsa bine cu ulei , in picioare,sa se sprijine una de alta,cu lipitura in sus se bat 2 oua si se ameteca cu iaurtul dupa care se toarna peste posetele si se da la cuptorul incins la 210.
Se servesc calde sau reci la un pahar de iaurt sau compot.Parerea mea este ca sunt mai bune calde,asa ca a doua zi le-a incalzit la microunde pe cele ramase.
Comentarii:
A! foarte buna reteta.
Excelenta reteta.
Am incercat-o e super
RETETA E BESTIALA!!!
Zoooper!
FOARTE BUNNNNNNNNNNNNNNNN
Nu se vede scrisul pe fondul pozelor
Buna, Arata f bine si cred ca este si f buna. Felicitari!!!!! O sa fac si eu ! Maria