Geantak- un fel de placinta cu carne (posetele)

Altele
3 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

3

umplutura:

aluatul:

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Carnea tocata se amesteca cu ceapa,sare,piper si menta uscata se framanta un aluat din faina,drojdie si apa calda,dupa care se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.
  • Autul se ruleaza in suluri cam de 5 cm in diamentru,apoi se taie rondele cam de 1 cm grosime se pune o lingurita de carne in mijlocul fiecarei rondele,apoi se pliaza pe diametru si se lipeste bine aluatul pe margini cu degetele.
  • Se aseaza posetelele rezultate intr-o tava unsa bine cu ulei , in picioare,sa se sprijine una de alta,cu lipitura in sus se bat 2 oua si se ameteca cu iaurtul dupa care se toarna peste posetele si se da la cuptorul incins la 210.
  • Se servesc calde sau reci la un pahar de iaurt sau compot.Parerea mea este ca sunt mai bune calde,asa ca a doua zi le-a incalzit la microunde pe cele ramase.
PPansy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

A! foarte buna reteta.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta reteta.

abuz

anonymous

Am incercat-o e super

abuz

anonymous

RETETA E BESTIALA!!!

abuz

anonymous

Zoooper!

abuz

anonymous

FOARTE BUNNNNNNNNNNNNNNNN

abuz

anonymous

Nu se vede scrisul pe fondul pozelor

abuz

anonymous

Buna, Arata f bine si cred ca este si f buna. Felicitari!!!!! O sa fac si eu ! Maria

abuz