Se freaca osanza cu zaharul apoi se incorporeaza ouale, amoniacul stins in zeama de lamaie, coaja rasa si zeama de la lamai, esenta si se framanta adaugand treptat faina pana rezulta o coca nu prea tare.
Se lasa sa se odihneasca 20 de minute apoi se trece coca prin masina de tocat (fara cutit) atasand forma speciala de fursecuri. Se taie fursecul de cca 8 cm, se unesc capetele formand un fursec rotund iar in mijloc se pune o bucatica de rahat.
Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt apoi se baga in cuptor si se coc la foc potrivit. Imediat ce se scot din cuptor se pudreaza cu zahar pudra cu aroma de vanilie.
A impartit coca in doua iar la una din ele am adaugat o lingura de cacao astfel obtinand fursecuri simple si fursecuri cu cacao. Apoi am intins o foaie de coca simpla, peste ea o foaie cu cacao, a rulat-o dupa care am taiat-o in felii mai grosute, dupa cum se vede si in poze.
Comentarii:
Sunt fursecurile copilariei mele!