Foietaj cu piersici
Ingrediente
4
Crema de migdale:
Foietaj:
Umplutura:
Ornat:
Rețete inrudite
Salată dulce-sărată cu piersici prăjite, rucola și burrata (aromele dulci ale verii)
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se dezgheata foietajul, apoi se taie in dreptunghiuri de aprox 5X5 cm care vor fi baza prajiturelelor noastre.
- Se amesteca cu mixerul ingredientele pentru crema de migdale, apoi se unge fiecare bucata de foietaj. Se dau la frigider 15 minute.
- Piersicile se pot folosi asha cum sunt sau se pot curata de coaja-in functie de cum le prefetati. Daca doriti sa le curatati de coaja procesul consta in a scufunda fiecare piersica 60 de secunde in apa fierbinte si apoi a o scufunda in apa rece. Piersica se va decoji astfel foarte usor.
- Piersicile se feliaza si apoi se amesteca cu zaharul si scortisoara.
- Se aseaza piersicile pe foietajul uns cu crema de migdale, se presara zahar si se dau la cuptor 15-20 de minute, in functie de instructiunile de pe foietaj. Atentie la foietaj pentru a nu se arde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!