Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
20 min

Rețeta noastră preferată? Sandvișuri sărate! Aici, am decis să testăm o rețetă dulce/sărată combinând piersici prăjite cu burrata și rucola. Vă putem asigura de combinația perfectă de arome ;-)


Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire15 min


Observații

Ce pâine să folosim pentru o bruschetă? Pentru noi, pâinea perfectă va fi pâinea de țară feliată. Dacă puteți, alegeți pâine cu semințe (in, susan, mac) pentru a aduce o notă crocantă și arome suplimentare tartinelor dumneavoastră.

Care este dimensiunea pentru bruscheta? Totul va depinde de locul în care prăjiți feliile de pâine. Dacă vreți puteți opta pentru un toaster, dar aveți grijă să nu aveți felii prea mari. Dacă este necesar, folosiți cuptorul în modul grătar pentru câteva minute. Cu toate acestea, această opțiune va dura mai mult.

Ce brânză să punem pe bruschetă? Aici am optat pentru burrata. Această brânză se potrivește de minune cu arome dulci. De asemenea, nu uita de varianta „parmezan ras” pentru o bruscheta cu mai mult caracter.

Cu ce ​​​​​​pot înlocui piersicile prăjite? Dacă vă place dulce/sărat, le puteți înlocui cu pere sau mere tăiate felii.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+