Pentru prepararea cojilor procedam astfel: se pune apa cu uleiul si praful de sare la fiert pana cand dau in clocot, iar apoi se adauga faina mestecandu-se pana cand coca se dezlipeste de pe vas.
Se lasa 10 minute, apoi se adauga ouale unul cate unul (intregi). Se pune coca in posh sau punga, si se fac forme de ecler pe o tava tapetata sau cu foaie de copt. Se dau la cuptor la 170 grade pana cand se rumenesc.
Dupa ce s-au copt, se scot pe o tava, capacele se taie cu un cutit de paine, iar coca din mijloc se scoate. Se umplu cu crema facuta astfel: 500 ml lapte rece se amesteca cu plicurile de crema pt tarte, zaharul si nessul.
Foarte bune sunt umplute cu crema de cremsmit facuta acasa , sau budinca.
Fost pe fuga si mi-a fost mai usor asa. Se pune si frisca peste crema, capacele se pun la loc si se orneaza cu glazura. Daca nu aveti glazura se pot orna cu ciocolata topita pe baie de aburi cu putin ulei.
Comentarii:
Eu am facut reteta asta si mio iesit execelentee ff bune merita facut ...multumesc ptr retetele voastre ii chear minunate
Sunt cele mai bune eclere dilicios :X cand mi se gata le fac iarasi ;X