-
Home
-
Rețete
-
Altele
-
Conopida si gogosari in otet
Conopida si gogosari in otet
-
(4.5/5 - 128 voturi)
-
11
-
8
Preparare
-
Se curata gogosarii, se spala bine si se pun la scurs cu gura in jos.Conopida se desface in buchetele, se spala si se pune si ea la scurs.
-
Se face siropul de otet: se pune pe foc otetul, zaharul, sarea, piper si foi de dafin.Gogosarii se oparesc pentru cateva minute(3-5) in sirop.
-
Conopida se oparaste pentru cateva min(1-2) intr-o solutie formata dintr-un litru de apa si o lingura de sare pentru muraturi.
-
Acest proces este necesar pentru a scapa de mirosul de varza si a intra mai bine in borcan.Conopida si gogosarii se aseaza cu grija in borcan.
-
Cand siropul s-a mai racorit, dar sa nu se raceasca de tot se toarna peste conopida. Cam in 3 saptamani se pot consuma.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (11):
Excelent
Imi place si va caut de cate ori am ceva de facut.
E prima oara cand fac sper sa-mi reuseasca
Excelenta
Foarte buna si usoara! multumesc !
Acum ma pregatesc sa o fac si eu, este o reteta fff usoara si eficace, multumesc
Foarte simplu,foarte bun,foarte util.Multumesc!
Cosi eu pun la fel si sant delicioase
mentariul tău:
Buna ma apuc si eu de reteta acum
Buna