Conopida si gogosari in otet

Altele
Foarte ușor
10 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata gogosarii, se spala bine si se pun la scurs cu gura in jos.Conopida se desface in buchetele, se spala si se pune si ea la scurs.
  • Se face siropul de otet: se pune pe foc otetul, zaharul, sarea, piper si foi de dafin.Gogosarii se oparesc pentru cateva minute(3-5) in sirop.
  • Conopida se oparaste pentru cateva min(1-2) intr-o solutie formata dintr-un litru de apa si o lingura de sare pentru muraturi.
  • Acest proces este necesar pentru a scapa de mirosul de varza si a intra mai bine in borcan.Conopida si gogosarii se aseaza cu grija in borcan.
  • Cand siropul s-a mai racorit, dar sa nu se raceasca de tot se toarna peste conopida. Cam in 3 saptamani se pot consuma.

Punctează această reţetă

dulcineeaDulcineea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi place si va caut de cate ori am ceva de facut.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E prima oara cand fac sper sa-mi reuseasca

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Foarte buna si usoara! multumesc !

abuz

anonymous

Acum ma pregatesc sa o fac si eu, este o reteta fff usoara si eficace, multumesc

abuz

anonymous

Foarte simplu,foarte bun,foarte util.Multumesc!

abuz

anonymous

Cosi eu pun la fel si sant delicioase
mentariul tău:

abuz

anonymous

Buna ma apuc si eu de reteta acum

abuz

anonymous

Buna

abuz
  • pagina 1 / 2