Petitchef

CONOPIDA PANE IN ALUAT DE POST

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Conopida se curata de frunze,se desface buchetele,se spala si se fierbe in apa cu sare si putin otet.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie - nu sa se sfarame,dupa care se scurge, se clateste sub jetul de apa rece si se lasa la racit.
  • Separat se va face aluatul de clatite.Aluatul de clatite se pregateste mai vascos sa se poata prinde pe buchetelele de conopida.
  • Intotdeauna cand faceti aluatul de clatite puneti in castron mai intai faina,sare,piper,zeama de lamaie dupa gust si apoi apa minerala ,astfel nu se vor mai forma cocoloase .Se tine compozitia 15-20 minute la frigider.
  • Buchetelele de conopida se trec prin aluat,apoi se introduc imediat in uleiul incins si se rumenesc pe ambele parti. Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.
    Se servesc ca atare sau cu un sos format din putin ulei ,mujdei de usturoi,otet de mere,patrunjel si marar tocat marunt.


Poze

CONOPIDA PANE IN ALUAT DE POST
CONOPIDA PANE IN ALUAT DE POST - poza 2

Întrebări:




Comentarii (14):

08/11/2013

Este minunata!

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
07/07/2013

Super de frumos si gustos !

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
05/04/2014

Ii la pamant

(0) (1) Abuz
01/12/2013

Super buna

(1) (0) Abuz
22/11/2013

Caca

(0) (1) Abuz
20/11/2013

Excelenta

(1) (0) Abuz
19/11/2013

Ok

(1) (0) Abuz
12/11/2013

FOARTE BUNA

(1) (0) Abuz
16/10/2013

O s-a incerc,dar cred ca v-a fi foarte buna,atata tot ca conopida anul acesta este foarte scumpa.

(1) (0) Abuz
08/04/2013

Este super buna merita testata

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Conopida cu maioneza si iaurt
Conopida cu maioneza si iaurt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftelute din broccoli si conopida
Chiftelute din broccoli si conopida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează