-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Altele
-
Retete pui
-
Rețete cu mărar și pui
-
Coltunasi cu carne de pui
Coltunasi cu carne de pui
Preparare
-
Carnea se fierbe si se paseaza. Se amesteca cu galbenusul, sarea si mararul tocat.
-
Din restul de ingrediente si apa cat cuprinde se framanta un aluat. Se intinde o foaie care se taie in patrate.
-
Pe fiecare patrat se pune compozitie de carne apoi se pliaza in forma de triunghi lipindu-se bine pe margini.
-
Se pun coltunasii la fiert in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata se scurg si se amesteca cu unt topit.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete