Cernem faina amestecata cu sarea intr-un castron.Incalzim laptele .Adaugam zaharul si drojdia si amestecam pana la dizolvarea completa a acesteia.Turnam peste faina si incepem sa framantam punand si 2 linguri de ulei de masline.
Vom obtine un aluat destul de moale si lipicios.Pudram cu faina si framantam pana nu se mai lipeste de maini.Punem cate putina,aluatul va trebui sa ramana moale.Lasam la dospit la loc caldut,ferit de curenti de aer.
E acopar cu folie alimentara si dau la cuptorul setat pe 30 grade.Creste de 2 ori mai repede.Dupa cca 1 ora,scoatem aluatul si preincalzim cuptorul la temperatura maxima.Impartim aluatul in 8 bilute egale,si le mai lasam cateva minute.Le intindem destul de subtire cu un facalet,iar cand cuptorul a atins temperatura maxima,ungem putin cu ulei tava si punem 4 foi.
Mai multe nu incap.E 5 bilute le-a facut simple,iar 3 din ele le-a impartit in 2,le-a intins in foi subtiri ,in mijloc a pus niste branza apoi a suprapus al doilea disc si a lipit bine marginile.
Peste primele naan a presarat putin susan.A dat tava la cuptor cateva minute,pana s-au umflat si rumenit bine.La prima tava se vede ca m-a grabit si nu a asteptat destul de mult sa se incinga cuptorul,si nu s-au umflat chiar tare.
A doua insa a iesit perfecta,deci,incingeti bine cuptorul.Sunt foarte bune si crocante,si le puteti manca in absolut orice fel.Unse cu unt amestecat cu usturoi zdrobit sau cu mezeluri branzeturi,sau de ce nu,cu delicii orientale.