Inainte de a va povesti reteta, trebuie sa va spun ca a folosit o tava cu 12 forme si in final a obtinut aproape doua tavi de briose rotofeie si suculente. Adica vreo 22, suficiente cat sa sature o mana de mancaciosi.
Pentru inceput, a preincalzit cuptorul la 175 grade si a umplut forma de briose cu cosulete de hartie.
Intr-un bol mediu se bat pana la omogenizare untul, zaharul, ouale... peste care se adauga banana pasata sau pur si simplu zdrobita cu furculita, asa cum am facut eu. In continuare adaugam faina, praful de copt, nuca si ciocolata rupta bucatele mici.
Dupa ce le amestecam bine, turnam laptele batut si gata. Tot ce ramane de facut e sa umplem cosuletele de briose cu aceasta compozitie si sa lasam la cuptor pentru circa 20-25 minute. Cresc tare frumos si miros asa de bineeeeeee.
Ca sa nu mai zic ca ciocolata se topeste in interior si se combina intr-un mod foarte reusit cu gustul bogat de nuca si cu cel cremos de banana.
Comentarii:
Deabea astept sa incerc si eu!!!