Briose cu banane, super pufoase

Aperitiv
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se mixeaza zaharul si untul, pana compozitia e cremoasa. Se adauga ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare. Adaugam bananele pasate cu furculita sau in blender, apoi bicarbonatul de sodiu dizolvat in laptele fierbinte.
  • La final, punem si faina amestecata cu praful de copt, si cernuta. Amestecam totul cu mixerul, la viteza cea mai mica, nu prea mult.
  • Punem compozitia in hartiute, sau in tava de muffins, unsa si infainata. Mi-au iesit 20 de briose, din care 8 le-am copt in forma de silicon pentru bavareze.
    Bagam la cuptor 20-25 de minute, sau pana trec de proba scobitoarei.
  • Lasam briosele la racit pe gratar.Si cum copilul din mine avea chef de joaca, pregatit o banala crema de unt : am frecat o jumatate de pachet de unt cu zahar pudra, dupa gust, si am adaugat putin colorant galben de la Wilton.

Punctează această reţetă

SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Foarte bune! am adaugat fulgi (picaturi) de ciocolata si am inlocuit 50 gr. zahar cu 3 linguri miere

am gătit această rețetă
abuz
SilviaU

SilviaU

Ma bucur tare ca va place reteta mea! :))))

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cea mai buna reteta de briose de pana acum! Felicitari!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Abia astept sa fac si eu..sper sa imi iasa..

abuz

anonymous

ESTE GUSTOASA

abuz

anonymous

Ce crema ai pus deasupra?

abuz

anonymous

Astept sa vad cum a iesi.

abuz

anonymous

Good

abuz

anonymous

Foarte bune

abuz

anonymous

Superrrrrrr! l-am ornat cu "creioanele" de la dr.oetker

abuz
  • pagina 1 / 3