Briose cu banane si crusta crocanta

Briose cu banane si crusta crocanta
Desert
Ușor
30 min

Ingrediente

1

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Se preincalzeste cuptorul la 190 grade C. Se pregatesc 12 forme de briose, unse cu unt (insitati pe margini pentru ca acolo se lipeste mai tare)
  • Intr-un bol se amesteca faina si praful de copt. In alt bol se mixeaza bananele, zaharul, oul si untul topit. Se adauga amestecul de faina si se amesteca cu o lingura de lemn pana cand amestcul este incorporat complet
  • Se imparte aluatul in formele de briose
  • Pentru crusta, se amesteca zaharul brun cu 2 linguri de faina, si scortisoara. Se adauga untul si se amesteca cu mana pana cand se obtin cocoloase mici. Amestecul obtinut se presara peste aluatul de briose.
  • Se da tava la cuptor pentru aproximativ 20 de minute sau pana cand scobitoarea iese uscata.

Punctează această reţetă

OOana11

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bune.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Iac

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Verificata! Merita incercata! Fantastica! Merita incercata! Foarte Gustoasa! Eu am pus si bucatele de ciocolata, foarte bun.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.bune

abuz

anonymous

F.buna

abuz

anonymous

Super Sache .
Kann man weiter empfehlen !!

abuz

anonymous

Arata bine sa vedem cum iasa

abuz

anonymous

Bune briosele

abuz

anonymous

Usor si simplu de facut dar cred k ar trebui sa fie umpluta q ceva...

abuz

anonymous

Este o reteta usor de facut dar mai putin aspectuoasa pentru o prajitura.................mai de graba te duce imediat cu gandul la pane-urile din carne.............

abuz