Briose cu banane si crusta crocanta

Ingrediente
1
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Se preincalzeste cuptorul la 190 grade C. Se pregatesc 12 forme de briose, unse cu unt (insitati pe margini pentru ca acolo se lipeste mai tare)
- Intr-un bol se amesteca faina si praful de copt. In alt bol se mixeaza bananele, zaharul, oul si untul topit. Se adauga amestecul de faina si se amesteca cu o lingura de lemn pana cand amestcul este incorporat complet
- Se imparte aluatul in formele de briose
- Pentru crusta, se amesteca zaharul brun cu 2 linguri de faina, si scortisoara. Se adauga untul si se amesteca cu mana pana cand se obtin cocoloase mici. Amestecul obtinut se presara peste aluatul de briose.
- Se da tava la cuptor pentru aproximativ 20 de minute sau pana cand scobitoarea iese uscata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Bune.
am gătit această rețetă
anonymous
Iac
am gătit această rețetă
anonymous
Verificata! Merita incercata! Fantastica! Merita incercata! Foarte Gustoasa! Eu am pus si bucatele de ciocolata, foarte bun.
am gătit această rețetă
anonymous
F.bune
anonymous
F.buna
anonymous
Super Sache .
Kann man weiter empfehlen !!
anonymous
Arata bine sa vedem cum iasa
anonymous
Bune briosele
anonymous
Usor si simplu de facut dar cred k ar trebui sa fie umpluta q ceva...
anonymous
Este o reteta usor de facut dar mai putin aspectuoasa pentru o prajitura.................mai de graba te duce imediat cu gandul la pane-urile din carne.............
Punctează această reţetă