Briose cu banane si crusta crocanta

Ingrediente
1
Rețete inrudite
-
Briose butchy - briose fara unt
-
Brioșe inimă de sf valentin
-
Briose englezesti cu ou si bacon
-
Briose braziliene - queijadinhas
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Se preincalzeste cuptorul la 190 grade C. Se pregatesc 12 forme de briose, unse cu unt (insitati pe margini pentru ca acolo se lipeste mai tare)
- Intr-un bol se amesteca faina si praful de copt. In alt bol se mixeaza bananele, zaharul, oul si untul topit. Se adauga amestecul de faina si se amesteca cu o lingura de lemn pana cand amestcul este incorporat complet
- Se imparte aluatul in formele de briose
- Pentru crusta, se amesteca zaharul brun cu 2 linguri de faina, si scortisoara. Se adauga untul si se amesteca cu mana pana cand se obtin cocoloase mici. Amestecul obtinut se presara peste aluatul de briose.
- Se da tava la cuptor pentru aproximativ 20 de minute sau pana cand scobitoarea iese uscata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
12/09/2014
Verificata! Merita incercata! Fantastica! Merita incercata! Foarte Gustoasa! Eu am pus si bucatele de ciocolata, foarte bun.
am gătit această rețetă
10/02/2012
Este o reteta usor de facut dar mai putin aspectuoasa pentru o prajitura.................mai de graba te duce imediat cu gandul la pane-urile din carne.............