Branzoaice moldovenesti
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Tartă cu bezea cu lămâie
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Din ingredientele de mai sus se face un aluatnu prea vartos care se lasa la dospit.Dupa ce aluatul a crescut se imparte in bucati egale care se rotunjesc si se mai lasa 10 min la dospit.
- Apoi se intinde cu merdeneaua in cercuri cu diametrul de 10 cm se aseaza umplutura in mijloc, apoi se aduna maginile formandu-se branzoaicele.Se lasa la crescut in tava , se ung cu ou batut si se coc la foc potrivit.
- Se servesc calde unse bine cu smantana si pudrate cu zahar sau simple.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
23/07/2013
Sunt foarte bune.......stiu si eu sa le fac pofta buna.....
am gătit această rețetă
Roxana,
04/03/2022
Daca pun telemea rasa cu oua zahar si putin iaurt sau smantana e ok? nu am branza de vaci acum
G