Intii zbatem bine zaharul praf impreuna cu untul si zaharul vanilat, pina obtinem o crema spumoasa. Adaugam ouale mixind incontinuu, apoi adaugam cite un pic din faina cernuta impreuna cu amidonul si praful de copt, iar la sfirsit adaugam sarea.
N reteta originala spunea ca ultimele ingrediente cernute trebuiesc adaugate apoi amestecate cu o lingura, eu am mixat totul.
I Punem cite un pic din aluat in siringa pentru dulciuri cu forma de steluta si formam pe tava tapetata cu hirtie de copt, biscuitii.
Atentie, aluatul e destul de tarisor, iar eu cum a probleme cu mina dreapta, m-a cam chinuit sa-i fac. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 175 de grade pentru cca 15 minute.
Scoatem, asezam pe gratarul de aluminiu, lasam la racit, iar daca dorim putem sa trecem capetele biscuitilor prin ciocolata topita .Din ingredientele de mai sus, ies o gramada de biscuiti, dar sint deliciosi si dispar repede.
Comentarii:
Faina de migdale......n-am auzit de ea....daca tot ai inlocuit-o cu altceva,de ce ai mai scris-o?