In reteta originala spunea sa amestec toate ingredientele, a mixat bine untul topit dar rece impreuna cu zaharul pina am obtinut o compozitie spumoasa. A adaugat apoi ouale pe rind, mixind incontinuu, esenta de migdale si sarea, apoi cite un pic din faina cernuta impreuna cu praful de copt si amidonul.
Aluatul obtinut ar fi trebuit sa-l tin la frigider cel putin o ora, asta daca untul ar fi fost rece, a format 3 snururi lungi de cca 30 cm, le-a invelit in coala de aluminiu si l-am lasat la frigider toata noaptea.
A taiat feliute de cca 5 mm si pentru ca nu a pus alune in compozitie a pus pe unele cite o migdale, pe altele feliute de migdale, iar pe altele bombonele colorate, astea din urma pentru domnisorica noastra.
Daca nu aveti rabdare, puteti face bilute si puneti in mijloc o migdala. Le asezam pe hirtie de copt distantiate intre ele, pentru ca altfel se vor imbratisa si le bagam in cuptorul preincalzit la 185 pentru circa 10 - 12 minute, depinde de cuptor, este indicat sa nu va indepartati de aragaz.
Scoatem din cuptor, lasam la racit, sint foarte friabile, cind sint reci le putem conserva intr-o cutie de metal pentru cel putin o saptamina, asta daca rezista.