Biscuiti cu migdale
votează acum

Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- In reteta originala spunea sa amestec toate ingredientele, a mixat bine untul topit dar rece impreuna cu zaharul pina am obtinut o compozitie spumoasa. A adaugat apoi ouale pe rind, mixind incontinuu, esenta de migdale si sarea, apoi cite un pic din faina cernuta impreuna cu praful de copt si amidonul.
- Aluatul obtinut ar fi trebuit sa-l tin la frigider cel putin o ora, asta daca untul ar fi fost rece, a format 3 snururi lungi de cca 30 cm, le-a invelit in coala de aluminiu si l-am lasat la frigider toata noaptea.
- A taiat feliute de cca 5 mm si pentru ca nu a pus alune in compozitie a pus pe unele cite o migdale, pe altele feliute de migdale, iar pe altele bombonele colorate, astea din urma pentru domnisorica noastra.
- Daca nu aveti rabdare, puteti face bilute si puneti in mijloc o migdala. Le asezam pe hirtie de copt distantiate intre ele, pentru ca altfel se vor imbratisa si le bagam in cuptorul preincalzit la 185 pentru circa 10 - 12 minute, depinde de cuptor, este indicat sa nu va indepartati de aragaz.
- Scoatem din cuptor, lasam la racit, sint foarte friabile, cind sint reci le putem conserva intr-o cutie de metal pentru cel putin o saptamina, asta daca rezista.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă