Biscuiti integrali cu stafide si migdale

Altele
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 oră
Gătire30 min
  • Intr-un vas incapator se pun urmatoarele: faina, praf de copt, cereale (fara porumb!), zahar si scortisoara. Se amesteca bine. Se adauga cubuletele de unt si se amesteca pana obtii frimiturele de aluat.
  • Se pudreaza cu faina suprafata de lucru si se formeaza un rulou gros, de cca 6 centrimetri. Cum eu am dublat cantitatile folosite mi-au iesit doua rulouri.
  • Fiecare rulou se infasoara in folie de plastic sau de aluminiu si se lasa 30 de minute la frigider, sa se raceasca. Unul din rulouri l-am lasat la frigider 3 zile si inca era ok, s-a pastrat foarte bine.
  • Fiecare rulou se infasoara in folie de plastic sau de aluminiu si se lasa 30 de minute la frigider, sa se raceasca. Unul din rulouri l-am lasat la frigider 3 zile si inca era ok, s-a pastrat foarte bine.
  • Se incinge cuptorul la 180 grade C/ aer cald (treapta 4).Se scot rulourile de la frigider si se taie felii groase de cca 1 cm. Se aranjeaza feliile pe hartie de copt si se introduce in cuptorul deja incins.
  • Se lasa la cuptor cinci minute sau un pic mai mult pana cand sunt gata. Dupa ce ii scoti din tava se lasa biscuitii pe un gratar pana se racesc complet.
    Sunt deliciosi si foarte sanatosi acesti biscuiti! Merg foarte bine dimineata cu cafea, cappucino sau ceai.

Punctează această reţetă

Pofticioasa SefaPofticioasa Sefa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Abia ast sa ii incerc

abuz

anonymous

Daca ar fi cu faina integrala, ar fi perfect

abuz

anonymous

Bun bun :)

abuz