Arici din aluat de biscuiti
Ingrediente
15
Pentru ornat:
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Se amesteca bine migdalele macinate, biscuitii, zaharul, cacao si margarina, pana se obtine un aluat uniform. E cred ca am mai adaugat si o lingura de lapte cald.
- A folosit fulgi de migdale si la framantat toti s-au macinat, asa ca nu m-a obosit sa-i macin dinainte. Se lasa la rece timp de 40 de minute.
- Se formeaza apoi din aluatul racit niste bombite tuguiate la un capat, care vor fi botul ariciului.
- Se topeste pe baie de aburi margarina cu ciocolata, se amesteca bine si se ung aricii cu aceasta compozitie.
- Pe jumatate din arici se presara repede "furnicile" de ciocolata, pana nu se usuca glazura.
- In ceilalti arici ramasi se infing bastonasele de migdale si se dau la rece toti aricii maxim 30'.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă