Petitchef

Sos cu Cimbru, Marar

7 rețete
Rețetă Pui la cuptor cu sos de iaurt

Pui la cuptor cu sos de iaurt

(280 voturi), (23) , (377)
Felul principal Ușor 10 min 40 min
Ingrediente: 4 ciocanele de pui boia de ardei cimbru piper vegeta (sau vegeta speciala pentru pui) ulei de masline/floarea soarelui/ porumb (ce va place) Pentru...
Rețetă Peste cu sos de hrean si rosii

Peste cu sos de hrean si rosii

(216 voturi), (27) , (201)
Felul principal Foarte ușor 20 min 10 min
Ingrediente: -2 bucati file peste, -o lingura hrean(din conserva) -2 linguri zeama de lamaie, -o rosie medie, -o ligurita cimbru, -200 g iaurt sau smantana,...
Rețetă Crap pane cu sos alb

Crap pane cu sos alb

(63 voturi), (11) , (19)
Altele Ușor 20 min 25 min
Ingrediente: un crap de 1 sau 2 kg 4 linguri faina 2 linguri malai 2 lamai cimbru uscat 4 caciulii usturoi 200 ml iaurt 1 legatura marar verde sare piper.
Rețetă Muschiulet de porc cu sos de ciuperci

Muschiulet de porc cu sos de ciuperci

(10 voturi), (1) , (49)
Felul principal Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: 1 kg muschiulet de porc 3 foi de dafin 3 linguri de sare grunjoasa 2 fire de rozmarin 2 fire de cimbru 4 catei de usturoi, zdrobiti 5-6 boabe de...
Rețetă Sarmalute cu sos de menta

Sarmalute cu sos de menta

(6 voturi), (1) , (5)
Felul principal Ușor 30 min 2 ore
Ingrediente: Ingrediente sarmalute: 20 foi de spanac elvetian/spanac obisnuit/frunze vita de vie/ varza dulce *eu am folosit 40 de foi de spanac elvetian pentru...
„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

(356 voturi)

Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...

Rețetă Tocanita cu carne de vita si ciuperci

Tocanita cu carne de vita si ciuperci

(76 voturi), (8) , (35)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: Carne de vita (1 kg de pulpa si 0,5 kilograme de costita) Ciuperci (1 kilogram) Sos de rosii – productie Pojogeni, Gorj 2009 (2 borcane de 800 g)...
Rețetă Tagliatele cu sos rosu

Tagliatele cu sos rosu

(8 voturi), (5)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 400 gr carne de vita tocata 4 rosii mari 4 lingurite pasta de rosii 1 ardei verde mare 1 ceapa 4 catei de usturoi 400 gr tagliatele patrunjel,...



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează