Ingrediente: 1 conserva de ton bucati in sos tomat 1 ardei rosu 1 ardei verde 1 ceapa rosie coriandru, oregano, busuioc 2 lg. ulei de masline 1 lg. zeama de...
Ingrediente: 100 g maioneza 1 lingura de capere scurse 2 bucati de ansoa din borcan, 1 taiata in feliute mici o cutie mica de ton in ulei de masline (80 g),...
Ingrediente: o salata Rosii cherry 2-3 cartofi fiert si taiat cuburi o conserva de ton in ulei Un borcan de baby orn branza de vaci sare si piper suc de o...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: o conserva fasole , o conserva ton maruntit in suc propriu , 2-3 linguri de sos de rosii , ulei , zeama de lamaie , sare , piper , busuioc
Ingrediente: 500 g fasole verde 300 g ton O ceapa rosie tocata fin 10 rosii cherii taiate pe jumatate O legatura patrunjel tocata O lamaie sucul si coaja rasa...